World of Tanks in DutchWorld of Tanks in het Nederlands

In February I was contacted by Andovar and asked if I was interested in translating World of Tanks.I was, and after a translation test, I was deemed worthy of the task and set to it.

Recently, I downloaded (free to play!) and installed the game (in Dutch of course) and found most of my texts still in tact after it was handled by LQA. Check it out, and tell me what you think. Oh, and don’t forget to give your favorite Soviet crew-member the last name ‘Boumanov’ ;)Ik ben in februari benaderd door Andovar en gevraagd of ik interesse had om World of Tanks te vertalen. Dat was geen moeilijke keus en al snel werd ik onderworpen aan Andovar’s vertaaltest (die ik natuurlijk haalde). Ik was waardig bevonden tot het vertalen van het spel en ging aan de slag.

Onlangs heb ik het spel gedownload (gratis om te spelen) en geïnstalleerd in het Nederlands en was aangenaam verrast door de teksten die overeind waren blijven staan nadat LQA het onder handen had genomen. Check het eens en vergeet niet je favoriete Sovjet-bemanningslid de achternaam ‘Boumanov’ te geven ;)

Geef een reactie


*

*